Palvelut taloyhtiöille

Asukaskuuntelu®-tutkimus

Asukaskuuntelu®-tutkimus on palvelumme taloyhtiöiden asukaskyselyjen toteuttamiseen.

Asukaskuuntelu® mahdollistaa asukaskyselyjen toteuttamisen ammattimaisesti, helposti, edullisesti ja nopeasti. Tutkimuksen sisältö ja toteutus on konseptoitu ja testattu. Uskomme toteutusmalliimme niin paljon, että Asukaskuuntelu® sisältää ainutlaatuisen onnistumistakuun: jos asukaskyselyyn ei saada riittävästi vastauksia, emme veloita toteutuksesta mitään.

Asukaskuuntelu® soveltuu kaikkien taloyhtiöiden kyselytarpeisiin ja tilanteisiin. Tutkimuksen kysymyksiä on mahdollista räätälöidä taloyhtiökohtaisesti.

Asukaskuuntelu®-tutkimuksen voi tilata taloyhtiö itse tai isännöitsijä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

  

Taloprofiili™-taloyhtiöstrategia

Taloprofiili™ on Good Housen konseptoiman taloyhtiöstrategia-palvelun tuotenimi.

Taloyhtiöstrategian tulisi olla jokaisen hallituksen tärkein työkalu yhtiön pitkän aikavälin johtamisessa. Taloyhtiöstrategia tiivistää yhtiön nykytilan, osakkaiden tahtotilat ja tulevaisuuden suunnitelmat kirjalliseksi dokumentiksi, joka viime kädessä hyväksytään yhtiökokouksessa taloyhtiön viralliseksi strategiaksi. Tämä kirkastaa taloyhtiön linjan kaikille osapuolille: niin osakkaille, asukkaille, hallitukselle, isännöitsijälle kuin kiinteistönvälittäjille ja asunnon ostajille. Taloyhtiöstrategia helpottaa taloyhtiön johtamista ja parantaa asuntojen arvoa.

Taloyhtiöstrategia asiana ja teemana on uusi ja vaikea, mutta sitäkin tärkeämpi. Olemme alan pioneerina kehittäneet strategisen johtamisen malleja ja työkaluja jo vuosia. Good Housen Taloprofiili™-taloyhtiöstrategia mahdollistaa helpon ja edullisen tavan laatia taloyhtiölle toimiva strategia.

Taloprofiili™-strategia sisältää aina Asukaskuuntelu®-tutkimuksen toteutuksen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

Räätälöidyt palvelut ja konsultointi

Konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Autamme taloyhtiöitä ja tarjoamme asiantuntija-apua mm. seuraavissa tilanteissa:

  • Pitkän tähtäimen suunnitteluun tarvitaan apua
  • Hallituksen työskentely-/toimintakulttuurissa kehitettävää
  • Taloyhtiön asukaspalveluja halutaan kehittää
  • Taloyhtiössä on ilmapiiriongelmia asukkaiden/osakkaiden/hallituksen kesken
  • Isännöintipalvelujen hankintaan tai nykyisen yhteistyön kehittämiseen tarvitaan apua

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Hallitusammattilaisuus

Good House Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Karvinen on taloyhtiöiden käytettävissä myös hallitusammattilaisen roolissa esim. tilanteissa, joissa hallitukseen ei löydetä jäseniä osakkaiden keskuudesta. Lue lisää Kiinteistöalan Hallitusammattilaiset AKHA ry:n sivuilta (www.akha.fi).